Yoo.
Puściłem afy lesniczego
Critical X Orange punch
Train X chemdawg
Zkitlez X chemdawg
Jest też
1 AF chemdawg s1 od gnoma
1 AF sour D. Ryder gnoma
1 AF buble gum gnoma
1 AF amnesia haze gnom ale amneszka to za tydzień, max 10dni będzie cięta.
Mamy 13 doniczek materiałowych po 8l, 2 po 3l, 1 po 5l i 1 jakas wysoka chyba też 3l
Do dyspozycji dwa namioty 0. 36 m2 i 0.64m2. LED 120w i 300w. Narazie wszystkie planty w jednym co by oszczędzić na energii. Będę tak trzymał ile to możliwe.
Finalnie w 0.64 będzie 9x8l i te małe doniczki gdzieś wciśnięte, a w 036m2 4x8l plus jakas mała.
Kielkowalnosc lesniczych pestek 99%.
Biotabs, dwie małe daniczki na granulacie npk.
Górna warstwę ziemi mamy wyłożona podłożem do wysiewu, korzenie poszły jak w masło.
Nawilżacz nie potrzebny przy tej ilości doniczek nie schodzę poniżej 70rh. Jak schodzi niżej to wyłączam wyciąg.
Będzie toping i nic więcej. Mam nadzieję że wystarczy miejsca na lampę.
Puściłem afy lesniczego
Critical X Orange punch
Train X chemdawg
Zkitlez X chemdawg
Jest też
1 AF chemdawg s1 od gnoma
1 AF sour D. Ryder gnoma
1 AF buble gum gnoma
1 AF amnesia haze gnom ale amneszka to za tydzień, max 10dni będzie cięta.
Mamy 13 doniczek materiałowych po 8l, 2 po 3l, 1 po 5l i 1 jakas wysoka chyba też 3l
Do dyspozycji dwa namioty 0. 36 m2 i 0.64m2. LED 120w i 300w. Narazie wszystkie planty w jednym co by oszczędzić na energii. Będę tak trzymał ile to możliwe.
Finalnie w 0.64 będzie 9x8l i te małe doniczki gdzieś wciśnięte, a w 036m2 4x8l plus jakas mała.
Kielkowalnosc lesniczych pestek 99%.
Biotabs, dwie małe daniczki na granulacie npk.
Górna warstwę ziemi mamy wyłożona podłożem do wysiewu, korzenie poszły jak w masło.
Nawilżacz nie potrzebny przy tej ilości doniczek nie schodzę poniżej 70rh. Jak schodzi niżej to wyłączam wyciąg.
Będzie toping i nic więcej. Mam nadzieję że wystarczy miejsca na lampę.