Podsumowanie , kurwasz twarz
GelatoxKosher 1 72g Mocne ,typowa indi ( o ile się znam ) mimo 55dni flo wbija w kanapę
GelatoxKosher 2 83g jak wyżej mocne , zapach zajebisty (owocowy ,słodki ,przyjemny ,zajebisty ) podobnie jak koleżanka ,ale mimo swoich 64 dni flo nie wbija jak młodsza kolezakna ,mozna posiedzieć pośmiać ,DLA MNIE NR 1
tego grow ,mimo że dostałem w prezencie , bo ja zawsze chciałem mieć swoją Amnesie ,ale to zaraz .
Amnesia Haze 1 prawa strona 54g , Jak wyżej mocna ,ale spoko ,niby jak to sati pośmiać posiedzieć ,co chciałem zaznaczyć
ZAPACH , JA TAKIEGO SKURWYSYŃSKO MOCNEGO ZAPACHU NIGDY NIGDZIE NIE CZUŁEM
,wioząc może gram ,moze dw w kieszeni bez wora , na drugi dzień wsiadłem do samochodu ,to normalnie jebało takim skunem że chuj ,a moja po pracy wzięła samochód to powedziała że jebie jak skurwesyn. TZN typowy (dla kobiet nie taki przyjemny jak gelatoxkosher ,tylko smród na maksa ) ,
Kosior (a raczej nietypowy ,jak dla mnie ) KTO miał ten pewnie wie
Amnesia Haze 2 lewa 52g ,podobnie jak wyżej ,tylko zapach przyjemniejszy ,tzn mocny ,ale przyjemny powiedziałbym że owocowy ,ale w jednej i drugiej czuć żywicę w chuj
Btw ,ze wszystkimi jest problem przy curiingi i otwieraniu słoików w pomieszczeniu