Witamy

Siemka Wam Pasjonaci , Jedna Pasja Jedna Miłość !

LST

L

Lanrete

Guest
Robiłem trening lst kilka razy i raz zrobiłem z odpuszczeniem rośliny , nie wiem czy to jest stosowane powszechnie czy nie ale moim zdaniem całkiem nie źle to wychodzi. W sumie to sytuacja mnie do tego zmusiła, ponieważ spoty mam dość mokre a roślina blisko ziemi była narażona na większą wilgoć co wiadomo sprzyja pleśni. Po dwuch może trzech
tygodniach uwiązania , odczepiłem roślinę która zaczeła spowrotem się pionować z tym że boczne odrosty już zawwalczyły o dostęp do światła, tym efektem wyglądała podobnie do treningu typu fim który jest bardziej stresujący dla rośliny. W tym roku zamierzam powtórzyć ten trening który jest bardzo efektywny. Robiliście coś podobnego?

Bobski Bobski

Member
Member
Punkty
43
Robiłem trening lst kilka razy i raz zrobiłem z odpuszczeniem rośliny , nie wiem czy to jest stosowane powszechnie czy nie ale moim zdaniem całkiem nie źle to wychodzi. W sumie to sytuacja mnie do tego zmusiła, ponieważ spoty mam dość mokre a roślina blisko ziemi była narażona na większą wilgoć co wiadomo sprzyja pleśni. Po dwuch może trzech
tygodniach uwiązania , odczepiłem roślinę która zaczeła spowrotem się pionować z tym że boczne odrosty już zawwalczyły o dostęp do światła, tym efektem wyglądała podobnie do treningu typu fim który jest bardziej stresujący dla rośliny. W tym roku zamierzam powtórzyć ten trening który jest bardzo efektywny. Robiliście coś podobnego?
Fim to fim, a lst to lst

Iraner

Member
Member
Punkty
6
Miasto
Россия
Website
vir-chat.ru
Ищете лучший секс-чат для виртуального секса?

Присоединяйтесь на Vir-Chat – лучший чат для вирта Горячее общение онлайн
с анонимным доступом.

Почему стоит попробовать?
- Тысячи живых девушек, готовых на все
- Безопасность без лишних рисков
- Видеочат для реалистичных ощущений
- Полная раскованность в проявлении фантазии

Начните свой горячий чат уже сегодня!
Vir-Chat – топовый чат для вирта: https://vir-chat.ru

Дополнительный блок:
Если вы в поиске топовый интимный чат, то Vir-Chat – именно то, что вам нужно! Здесь вас ожидает огромная база настоящих людей, готовых поддержать беседу.

Приватность в приоритете, поэтому быть раскрепощенными.

? Почему Vir-Chat?
? Быстрый поиск партнера
? Видеочат и приватные комнаты
? Никаких запретных тем
? Регистрация за 1 минуту

Заходите Vir-Chat – место, где каждый желающий получит удовольствие! ??

?? Анонимный видеочат

Do góry