Witamy

Siemka Wam Pasjonaci , Jedna Pasja Jedna Miłość !

Stan nadświadomości

solent

Member
Member
Punkty
3
Ostatnio czytałem o stanie nadświadomości i jestem ciekawy, czy można go osiągnąć za pomocą autohipnozy. Czy istnieją konkretne techniki, które pomagają wejść w ten poziom świadomości?

joto

Member
Member
Punkty
1
Stan nadświadomości to poziom umysłu, który pozwala uzyskać głębszy dostęp do intuicji, wewnętrznej mądrości i kreatywności. Można do niego dotrzeć poprzez autohipnozę, medytację lub techniki relaksacyjne. Warto skupić się na oddechu, powtarzaniu sugestii i wizualizacji – np. wyobrażaniu sobie schodzenia po schodach lub przechodzenia przez drzwi symbolizujące wejście w głębszy stan umysłu. Regularna praktyka pomaga stopniowo pogłębiać te doświadczenia. Jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o metodach indukcji, możesz przeczytać tutaj: https://regresja.net/2020/12/autohipnoza-indukcja-nadswiadomosc/.

Ostatnia edycja:

Kanibalek

Member
Member
Punkty
8
O kurwa biegam po głowach 🏃‍♂️umiecie sobie to wyobrazić w swojej osobie.

Kanibalek

Member
Member
Punkty
8
Ciekawe czy ten stan umysłu można porównać do kręcenia się na karuzeli która stoi na placu zabaw albo patrzenia na wszystko z lotu ptaka stojąc na ziemi

Kanibalek

Member
Member
Punkty
8
A może jest to wytrych który potrafi wszystko otworzyć

Kanibalek

Member
Member
Punkty
8
Wiecie co mnie to się wydaje że jeśli ktoś ma dobrze poukładane w głowie i co za tym idzie przestudiowal psychologię od lewej półkuli do prawej to ma ten stan na okrągło. Osobiście nie znam nikogo o takim toku myślenia nie mówiąc o przebiegłych ludziach a to zupełnie coś innego.

Do góry