Witamy

Siemka Wam Pasjonaci , Jedna Pasja Jedna Miłość !

Mały wielki indor, 0.64m2, 4x10l, afy, 300w

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
Yoo. Zaczynam swoją drugą uprawę indoor. Pierwsza przerosła moje oczekiwania w chuuu więc mam nadzieję, że ta nie będzie gorsza.
Powierzchnia 0.64m2
Światło tsw2000, 300w
Wyciąg axial Flo 240m3 filtr pirma clima
Mieszaki Ram 15w Ram 20w z oscylacja
4x10l + 2 jakieś małe nocniki tak dla funu
Ziemia biobiz light mix, dwie sztuki pół na pół z perlitem, dwie pozostałe sam biobiz
Biotabs zestaw startowy, PK biotabsu, boom boom spray.
Odmiany na zdjęciu.

Zepsuł mi się kabel grzewczy do propagatora. Odpaliłem grzejnik olejowy w boksie bo mam zimno w pomieszczeniu. Ustatwione na 22 stopnie. Kielkujemy w easy plugach.

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
Ze sto razy próbowałem dodać. Limit na rozmiar czy galeria zdechła?

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
Kiełkuje :
Wedding cheseecake od fastbuds
Og kush gnom
Bruse banner pestka
Creame mandarine XL sweetseeds dwie sztuki
White widow X crystal meth pestka
Jak wykielkuja wszystkie to ww i jedna mandarynka idą do malutkich doniczek. Jedna będzie w czymś na styl DWC z napowietrzaniem, taki eksperyment.

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
full

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
Napowietrzniania jednak nie będzie bo zamiast porządnej pompki kupiłem brzęczyk do natleniania zywca. Jest za głośny :D Nie wiem czemu nazwa mi tego nie zasugerowała XD

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33

Siema bracia i siostry :D Dzień 21. Wszystkie oprócz Bruce banera puściły włosy.
Poprawielem Bondage, leżą szmaty aż piszczą. Dostały drugi i ostatni oprysk boom boom. ****Nie są tak ciemne jak wyszły na zdjęciach.****. Warunki bez zmian. Solocup jednak dostał napowietrzanie, ale włączam je tylko na kilka godzin dziennie. Trochę przesuszylem dwa planty. Te co mają perlit pół na pół z ziemią przesychaja w moment.

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33

25 dni. Fajnie rosną. Solocupy miały toping chyba o tym nie pisałem. Fajnie się wyrównały. Najlepsze że ten bez na powietrzania rośnie lepiej niż ten bez. Bruce baner wciąż się nie określił, będzie byk z niego wielki :D trochę zimno mam czasem spada do 16 stopni. Musiałem wyciągnąć grzejnik bo raczej szkodził, przygrzewal za mocno planty, coś się w nim zepsuło i się zbyt mocno nagrzewal. Za parę dni leje druga dawkę bacterexu z orgatrexem. Zrobię to między czwartym a piątym tygodniem. No i kabel ogrodniczy muszę dokupić bo się skończył:D

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33

27 dni. CREAME MANDARINE i OG Kush dostały druga dawkę roztworu orgatrex/bacterex. Pozostałe dostaną jak przeschną. Zrobiłem prawdopodobnie ostatnie wiązania, puszcze je wolno za kilka dni. Uciąłem odrosty które i tak by się nie przebiły. Lampa trochę niżej - 45cm, podkręcona o jedną kreskę od połowy, - nie wiem ile to procent. Na razie wszystko cacy:D

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33

32 dni. Parę dni temu urwał mi się główny szczyt Bruse bannera....szkoda bo był największy. Mocno go zastopowało. Creame mandarine ta w butli i ta w donicy porządnie się za Flo wzięła. Reszta się rozkręca, Bruse w sumie ma po jednym włosku wypuszczonym więc może nadgoni. Jeden z tych butelkowcow rośnie świetnie, póki co jestem zadowolony.

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
Dzień 41. Od paru dni lampa grzeje na 75%. Dziewczyny się trochę podniosły i mandarynka sięgała do 30cm od lampy. Trochę chyba ja przypaliło. Więc unioslem lampę na 45cm od najwyższego szczytu. Wszystkie oprócz brusa dostały PK 5-8, 0.2ml/0.6l XD. Wszystkie dostały calmag 0.1ml/0.6l. Bruse po ciężkich przejściach-urwana głowa, przypadkowy toping na trzech odrostach, a i tak jest największy, ma ponad 50cm przy lst jakim sami widzieliście :) i jeszcze rośnie. Wyciąłem nadmiar wiatraków. Mandarynka fajne kwiaty wiąże, og kush trochę gorsze, weding cheseecake wygląda jakby mu coś nie pasowało. Drobne takie te kwiatki łodygi też jak wykałaczki..... Bruse to włosy w sumie puszcza dopiero.

redisTUO

Administrator
Administrator
Punkty
33
Yooo, czas okonczyc tą relke. Łacznie wyszlo 235g akceptowalnego suszu. Mandarynka miała najwiecej mocy. Scieta w 68 dniu bo jaja na kwiatach zaczela wystawiac. Reszta jakos w 80dniu. WCC mial bardzo swoisty zapach jakby miety. Og fajny lepki. Bruse banner tragedia pod kazdym wzgledem.

Do góry